TENNIS

Tennisterrein losse verhuur

Een tennisterrein kan je eenvoudig reserveren via de Playtomic App. Niet-leden kunnen maximaal 2 weken op voorhand reserveren. Reserveren / betalen kan enkel online via de app. Wil je een racket (€ 4) huren of ballen (€ 10) kopen? Vraag erachter aan de bar!

CLUBWALLET PLAYtOMIC

Ben je een regelmatige speler kies er dan voor om je clubwallet te vullen aan voordeeltarieven. Je kan er ook voor kiezen om lid te worden van de club.

ZomerlidGELDEN TENNIS

Het zomerseizoen loopt van 1 april t.e.m. 30 september. Met een zomer abonnement kan je onbeperkt reserveren via Playtomic. Interclub, aansluiting Tennis & Padel Vlaanderen, deelname clubtornooien inbegrepen.

WINTERPASSEN TENNIS

Voor het winterseizoen dat loopt van 1 oktober t.e.m. 31 maart  werken wij met passen die ook gecombineerd kunnen worden met padel. Houders van een pas kunnen gratis deelnemen aan interclub en andere competities. 

ACTIE: alle lesnemers en houders van een vast winteruur  (max. 6 pers. per vast veld) krijgen 50% op eender welke pas!

Vaste terreinverhuur TENNIS

Vaste verhuur beschikbaar in de avonduren (reserveren vanaf 15 juli). Reserveren voor 90 minuten is mogelijk. Er dient één verantwoordelijke/betaler te zijn per vast veld. Maximaal 4 namen per veld hebben recht op 50% korting op winterpassen.